Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Dose Sauerkraut (ca. 800 g)
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 60 g Möhren, in Stücken
- 1 rote Paprika, klein, geviertelt
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 50 g Paniermehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 800 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
- Butter zum Einfetten
- 1 gelbe Paprika, geviertelt
- 1 Apfel, in mundgerechten Stücken
- 1000 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2205 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet mit Senfsauce
50 Min
Kasseler Gulasch
40min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10 min
Hack-Käse-Rolle
1 Std.
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 Std. 30 Min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.