Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbällchen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Rinderhackfleisch
- 20 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
Zitronensauce
- 30 g Mehl
- 100 g Sahne
- 10 g Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Zitronenschale, unbehandelt, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1660 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 min
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1h 50 phút
Beschwipster Gockel
9h
Hähnchen-Ragout
45 min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1 godz. 30 min
Gefüllte Tomaten
1 godz.
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45 min
Champignons mit Hackfleisch
45 min
Überbackene Hackbällchen
1 godz. 15 min