Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Roastbeef, flach, ohne Fettdeckel
- 400 g Strauchtomaten, geviertelt
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 2 EL Essig
- 9 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 TL Senf, grob
- 5 EL Öl
- Pfeffer zum Würzen
- 400 g Brokkoliröschen
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Butter
- 50 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2396 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Kalbstafelspitz
50 Min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1u. 20min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 Std. 40 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Schweinefilet mit Senfsauce
50 Min