Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kartoffelbrei
- 900 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 340 g Milch
- 1 TL Meersalz
- 30 g gesalzene Butter
Gulasch und Fertigstellung
- 850 g Rinderragout, sehnenfrei, in Würfeln (ca. 2,5 cm)
- 30 g Worcester-Sauce
- ¼ TL Nelkenpulver (optioneel)
- 1 TL Meersalz
- 1 TL Pfeffer
- 110 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 80 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 80 g Staudensellerie, in Scheiben (1 cm)
- 80 g Pastinaken, in Scheiben (1 cm)
- 20 g Mehl
- 3 EL Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 350 g Wasser
- 110 g Erbsen, TK, und 12 Erbsen, aufgetaut, zur Dekoration
- 110 g Mais, TK
- 110 g Champignons, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2116 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
Hack-Käse-Rolle
1 godz.
White-Chicken-Pasta
40min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Mäuse-Frikadellen mit Tomatensauce
45 Min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Hackbällchen mit Tomatensauce
30 Min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.