Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Basmati-Reis
- 8 Hähnchen-Unterschenkel mit Haut, mariniert
- 200 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- Basilikum zum Dekorieren
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 80 g Balsamico, dunkel
- 30 g Honig
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Zimt
- 3 Pfirsiche, geschält, entsteint (ca. 300g), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2155 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45 min
Putenfilet mit Pfirsich-Chilisauce
45 min
Schweinefleisch süß-sauer
30min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1h 35min
Süß-saure Garnelen
1u.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1u.
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 min
Hähnchen mit Apfel-Kartoffel-Püree
1h 30min
Schlemmertopf
40min