Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2 cm)
- 110 g Chorizo, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Erbsen, TK
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 700 g Wasser, kochend heiß
- 250 g Risoni-Nudeln (z.B von Kattus), siehe Tipp
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 - 12 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2355 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 Min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Weiße Bolognese
1h 30min
Königsberger Hähnchenpasta
1h 20min
Hähnchen Jägerart
35min
Penne mit Lammhack und roten Linsen
50 Min
Schweinefleisch süß-sauer
30 Min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 Min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Erbsen-Speck-Pasta
35min