Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2 cm)
- 110 g Chorizo, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Erbsen, TK
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 700 g Wasser, kochend heiß
- 250 g Risoni-Nudeln (z.B von Kattus), siehe Tipp
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 - 12 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2355 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbsen-Speck-Pasta
35 min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Makkaroni-Auflauf
1 godz.
Herbstliche Tagliatelle
35 min
Express One-Pot-Bolognese
25min
Cheese-Makkaroni
30 min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45 min
Couscous-Hack-Topf
30 min