Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, küchenfertig
- 4 Prisen Pfeffer
- 12 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert (ca. 220 g)
- 1 Zitrone, Bio
- 300 g Erbsen, TK
- 1 ¼ TL Salz
- 150 g Milch
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3140 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 Min
Königsberger Spargel-Ragout
1 godz.
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30 Min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 Min
Hähnchen in cremiger Pesto-Sauce mit Erbsen-Reis
35 Min
Panierter Körner-Lachs mit Porree-Kartoffel-Stampf
40min
Fisch mit Bröselkruste
1 godz.
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1 Std. 15 Min
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1 godz.
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1 Std. 15 Min