Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Würzen
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Weißbrot, vom Vortag, in Stücken
- 150 g Cheddar-Käse, in Stücken
- 150 g Bergkäse, alt, in Stücken
- 30 g Butter
- 30 g Mehl
- 600 g Milch
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
450
g Rosenkohl, frisch, halbiert
of 450 g Rosenkohl, TK, aufgetaut, halbiert - 400 g Makkaroni
- 1 EL Öl
- 100 g Speckwürfel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4361 kJ / 1041 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 Std.
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 Std.
Gemüsefrikassee mit Duftreis
1 Std.
Nudel-Tortilla
30 Min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 Min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 dk
Schlemmer-Reistopf
30 Min
Schwäbische Lasagne
45 Min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 Min