Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 Muschelnudeln (5-7cm lang) Garzeit 14-16 Minuten (insg. 200 g)
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Nudelnkochen
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Nudelnkochen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 TL gekörnte Brühe - 2 TL Pizzagewürz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 200 g Schmand
- 2 Eier
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 1 EL Worcester-Sauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2425 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 min
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1 godz.
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 min
Tomaten-Thunfisch-Auflauf
1 godz.
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 min
Lachs-Cannelloni
50 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 godz. 15 min
Räucherlachs-Pizza
1 godz.
Fisch-Pasta
40 min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40 min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1 godz.
Lachs-Spinat-Cannelloni
1 godz. 15 min