Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 2 TL Salz
- 250 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 200 g Gouda, in Stücken
- 2 Zwiebeln, in Ringen
- 15 Oliven, schwarz, entsteint
- 5 Peperoni, grün eingelegt, abgetropft, in Stücken
- 200 g Feta, in Würfeln oder grob zerbröselt
- 200 g Gyros-Geschnetzeltes
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2522 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salami-Pizza mit Käserand
1h 50min
Bubble-up-Pizza
1h 40min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Pizza Hawaii
1h 35 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45 min
Pizza Diavolo
1h 15 min
Fatayer mit Rinderhack
2h
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1 Std.
Pilzza
1h 20min
Bauernpizza
1h 40min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45 min