Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 2 TL Salz
- 250 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 200 g Gouda, in Stücken
- 2 Zwiebeln, in Ringen
- 15 Oliven, schwarz, entsteint
- 5 Peperoni, grün eingelegt, abgetropft, in Stücken
- 200 g Feta, in Würfeln oder grob zerbröselt
- 200 g Gyros-Geschnetzeltes
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2522 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fatayer mit Rinderhack
2 Std.
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Pilzza
1 Std. 20 Min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 Std.
Pizza mit Ratatouille
3h
Pizza Hawaii
1 godz. 35 min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1 godz.
Bauernpizza
1 Std. 40 Min
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min
Spinat-Pizza mit Ei
1 godz. 45 min
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min
Pizza Diavolo
1 godz. 15 min