Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchenspieße
- 10 Scheiben Toastbrot, entrindet, in Stücken
- 100 g Schalotten, halbiert
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 250 g Rindfleisch, sehnenfrei, in Würfeln (2-3 cm), einzeln liegend, 60-90 Minuten angefroren
- 250 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Würfeln (2-3 cm), einzeln liegend, 60-90 Minuten angefroren
- 5 Eier
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 EL Senf
- Öl zum Braten
Hot Salsa
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 120 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt, nach Geschmack und Art der Chilis
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 150 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 70 g Weißweinessig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 541 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps mit Chilifüllung
2h 30 min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30min
Chili-Grill-Öl
25 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Cevapcici-Spieße aus Lammfleisch mit Fetadip
30min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 Min
Hähnchen-Nuggets (scharf) mit Guacamole
1h
Grüne Steaksauce
10 min
Steaksauce
25 min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min
Hackbällchen mit Dill-Dip
35 Min
Salsa (scharf)
15min