Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eier kochen
- 400 g Wasser
- 4 Eier
Hackbraten
- 1 altbackenes Brötchen
- Wasser zum Einweichen
- Öl zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Hackbraten "Falscher Hase"
1 Std. 30 Min
Hackbraten XXL
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Köttbullar mit Pilzsauce
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 Std. 10 Min
Nudel-Hack-Auflauf
2 Std.
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1 Std. 10 Min
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1 Std.