Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hühnerkeulen in Paprikasauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 150 g Tomaten, reif, in Stücken
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 TL Chilipulver, nach Geschmack und Schärfe (optioneel)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 10 g Petersilienblättchen, frisch
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- 20 g Rotweinessig
- 20 g Tomatenmark
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
800
g Hühneroberkeulen, ohne Haut, mit Knochen
of 800 g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, mit Knochen - 250 g Hühnerbrühe (siehe Tipp)
Reis (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Langkornreis, weiß
- 1 Zitrone, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2759 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Hühnersuppe mit Nudeln
50 λεπτ.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1 godz. 40 min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Geröstete Leber
30 λεπτ.
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Coq au vin
3 Std.
Rindsgulasch klassisch
3ωρ. 20 λεπτ.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min