Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Senfkörner, gelb
- 80 g Zucker
- 150 g Wasser
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 70 g Sonnenblumenöl
- 250 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Apfelessig zum Auffüllen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 589 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Krautfleckerl
40 dk
Wurstaufstrich
10 Min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 Min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Letscho
40 dk
Powidl
8sa
Orangenpaste
30 Min
Ingwersalzpaste
30 Min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Liptauer
15 Min