Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
of 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geröstete Leber
30min
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15 Std.
Extrawurst
14h 10min
Wiener Wurst
25h 30 min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Hühnerleberschnitten
25 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min