Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
of 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geröstete Leber
30 λεπτ.
Karpfengulasch
55 min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 godz. 30 min
Menü: Lammragout mit Gemüse und Bulgur; Orangendessert
1ωρ. 20 λεπτ.
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1ωρ. 20 λεπτ.
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 Std. 45 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 Std. 20 Min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2 Std.
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2u. 40min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 λεπτ.