Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 10 g Essig
- 2 Prisen Salz
Füllung
- 750 g Äpfel, in Stücken (3 cm)
- 150 g Walnusshälften
- 80 g Zucker
- 50 g Paniermehl
- 15 g Zitronensaft
- 1 TL Zimt
- 60 g Rosinen
- 80 g Butter, in Stücken
Vanillesauce
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1730 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 76 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leberknödelsuppe
45min
Apfelstrudel
1h 20 min
Süßer Mürbeteig
1sa 50 dk
Bienenstich
2h 40min
Osterbrot
2h 40min
Donauwellen
2h 40min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1sa 50 dk
Biskuit
1h 30min
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min
Karamell-Kaiserschmarrn
1sa
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2sa
Reisauflauf mit Äpfeln
1 godz. 45 min