Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bauernbrot
16hod. 15min
Knusperspitze
5h 30 min.
Oberländer
14ωρ. 30 λεπτ.
Erdäpfelpolster
14h 40min
Dinkelsemmerl
14ωρ. 30 λεπτ.
Toastbrot
16 Std.
Buttermilchbrot
18 godz.
Weißbrot
15h
Frühstückskipferl
17 Std. 15 Min
Mohnflesserl
14ωρ. 30 λεπτ.
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min