Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teigboden
- 100 g Zucker
- 350 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Mandeln
- 180 g Butter, in Stücken
- 150 g Zucker
- 40 g Schlagobers
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 4 EL Marillenmarmelade, falls gewünscht mit etwas Rum verrührt
- 200 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 1 TL Kokosfett (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 508 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Florentiner mit Mürbteig
1h 20min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30 min
Tiramisu Torte
6 Std. 40 Min
Brabanter Knöpfe
1h 30 min
Getunkte Haferflockenkekse
2u. 10min
Nussbeugerl
1h 55min
Gedrehter Mandelkranz
2hod. 20min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Waldviertler Mohnschnitten
2sa
Nussecken
4hod.
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min