Rhabarber-Streuselkuchen

Rhabarber-Streuselkuchen

4.7 191 beoordeling
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 10min
24 Stücke

Ingrediënten

  • Zucker
    400 g
  • Vanillezucker
    2 TL
  • Bio-Zitrone Schale dünn abgeschält und Saft gepresst
    1
  • Butter in Stücken
    250 g
  • Eier
    2
  • Weizenmehl, glatt
    400 g
  • Weinstein-Backpulver
    2 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Topfen, 20% Fett
    1000 g
  • Vanillepuddingpulver
    1 Päckchen
  • Rhabarber geschält, in Stücken (3 cm)
    700 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 8 g
Calorieën 1116 kJ / 267 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 32 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...