Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Wasser
- 15 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- Rapsöl oder Kokosöl zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 5 Eier (Größe M)
- 2 ½ TL Salz
- 40 g Olivenöl, etwas mehr zum Einölen der Finger
- 500 g Lauch, gewaschen
- 100 g Frühstücksspeck, in Scheiben
- 500 g Sauerrahm
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 424 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Sauerkrautstrudel
1 Std. 40 Min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Zwiebel-Käse-Tarte
1h 10 min
Garten Focaccia
2h 10min
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1h 20min
Lauch-Speck-Tarte
1 Std.
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2 Std. 30 Min
Schneller Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 Std.
Gotl-Zopf
2h 15min