![Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse) Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4971DFB4-EF26-4E24-90C9-CF9108699DD9/Derivates/b1b7e78c-6f06-4abf-87c5-af4dc460db70.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Dille, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
- 250 g Topfen
-
20
g Milch
of 20 g Schlagobers - 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Wasser
- 700 - 800 g Kartoffeln, klein (ca. 4-5 cm), ungeschält (siehe Tipp)
- 200 - 300 g Gemüse, gemischt (z. B. Radieschen, Tomaten, Paprika, siehe Tipp)
- 200 g Käse (z. B. Camembert, Sauerkäse, Bierkäse, Räßkäse, Bergkäse), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsesalat im Glas
20min
Erdäpfelsalat
1 godz.
Älpler Flädle
30 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Frittaten
30 min
Russischer Salat
50 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Gemüsereis
40min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 godz.
Budapester Wurstsalat
20min
Schnittlauchsauce
10 min