Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 - 280 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1300 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp), in Stücken (5-7 mm)
- 1300 g Äpfel, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp), in Stücken (5-7 cm)
Kompottbasis
- 400 g Wasser
- 400 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 160 - 240 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 4 Gewürznelken
-
1
TL Thymian, getrocknet (optioneel)
of 1 TL Rosmarin, getrocknet (optioneel) - 400 g Äpfel, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1437 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 7 mg
Alternatieve recepten
Omas Apfelkompott mit Honig
20 λεπτ.
Italienische Tomatensauce
2 Std. 5 Min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Tomatensauce (Grundrezept)
1ωρ.
Birnenkompott mit Safran
3 Std.
Heidelbeermarmelade
55 min
Vanillezucker
72u.
Omas Apfelkompott
20 λεπτ.
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1ωρ.
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 λεπτ.
Suppengrundstock
20 λεπτ.
Erdbeermarmelade
25 λεπτ.