Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung - Weintraubengelee
- 1250 g rote Weintrauben, kernlos
- 360 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Kärntner Had’nkeks und Fertigstellung
- 250 g Buchweizen, etwas mehr Buchweizen-Mehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
- 60 g Mandeln
- 60 g Kristallzucker
- 1 Ei (Größe M)
- 175 g Butter, in Stücken, kalt
- Buchweizen-Mehl, zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 663 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Neujahrs Schweinderl mit süßer Nussfülle
2 Std.
Kokosbusserl
25h
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1h
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2 Std.
Osterbrot
2 godz. 40 min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Hausfreunde
50min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 Std.
Traubengelee
1h
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1h
Weinkekse
1 godz. 30 min
Nusszwieback
7 godz. 50 min