Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung - Weintraubengelee
- 1250 g rote Weintrauben, kernlos
- 360 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Kärntner Had’nkeks und Fertigstellung
- 250 g Buchweizen, etwas mehr Buchweizen-Mehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
- 60 g Mandeln
- 60 g Kristallzucker
- 1 Ei (Größe M)
- 175 g Butter, in Stücken, kalt
- Buchweizen-Mehl, zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 663 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ribiselgelee
55min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Heidelbeermarmelade
55min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Vanillezucker
72u.
Apfelfleck mit Streusel
1h 40min
Brombeer-Vanille-Sirup
2h 15 min
Omas Hausfreunde
45min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1h 30min
Traubengelee
1h
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Gotl-Zopf
2h 15 min