Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 260 g Feinkristallzucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
-
250
g Margarine, in Stücken
of 250 g Butter, in Stücken -
1
Ei (Größe L)
of 2 Eidotter und 1 EL Wasser - 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (37-40 g)
- 15 g Maisstärke
- 500 g Erdbeersaft
- 350 - 400 g Rhabarber, ungeschält
- 50 - 100 g Erdbeeren
- 20 g Zitronensaft
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1676 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokosbusserl
25h
Husarenkrapferl
1u.
Schneller Apfelkuchen
1h 30min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5óra
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 godz.
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1h 30min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
No Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 godz. 35 min
Italienischer Zitronenkuchen
45 min
Rhabarberkuchen
50 min
Apfelfleck mit Streusel
1h 40min