Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bestreichen und zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700
-
10
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
of 10 g Honig - 10 g Butter
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Mohn zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Handsemmerl
10h 55min
Kaisersemmeln
15h 45min
Buttermilchbrot
18 Std.
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 godz.
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Speck-Käse-Stangerl
14u. 45min
Laugenecken
3 Std.
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min