Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bestreichen und zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700
-
10
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
of 10 g Honig - 10 g Butter
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Mohn zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Vinschgerl
14 Std.
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Knusperspitze
5ωρ. 30 λεπτ.
Speck-Käse-Stangerl
14 Std. 45 Min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 Std.
Lesachtaler Hausbrot
30 godz. 30 min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min