Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Kürbiskernöl
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Erbsensuppe
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 700 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
of 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 10.9 g
Alternatieve recepten
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Erbsencremesuppe
30min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Süßkartoffelsuppe
30min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Gemüsesuppe bianco
35min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55 min
Erbsencremesuppe
25 min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 min