Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Kürbiskernöl
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Erbsensuppe
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 700 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
of 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 10.9 g
Alternatieve recepten
Gemüsesuppe bianco
35 Min
Maronencremesuppe
30 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Erbsencremesuppe
25 Min
Erbsen-Cremesuppe
40 Min
Erbsencremesuppe
30 Min
Erbsen-Minz-Suppe
30 Min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Süßkartoffelsuppe
30 Min
Erbsen-Curry-Suppe
40 Min