Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
of 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser, je nach gewünschter Konsistenz
- Sauerrahm zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 499 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 657 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Bröselknödel
40min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 Min
Letscho
40min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Gekochtes Sauerkraut
50 Min
Apfelkren
40min
Erdäpfelknödel
1h 10 min