Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Paprikaschoten, rote, grüne und gelbe, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 426 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Liptauer
15min
Pusztasalat
1ωρ.
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Wurstaufstrich
10min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 λεπτ.
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 λεπτ.
Ungarisches Letscho
50 λεπτ.
Fisolengulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Krautfleckerl
40 λεπτ.
Krautsuppe
55 λεπτ.
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1ωρ.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 λεπτ.