Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Paprikaschoten, rote, grüne und gelbe, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 426 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 λεπτ.
Erdäpfelgulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Krautfleckerl
40 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Fisolengulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Krautsuppe
55 min
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1ωρ.
Pusztasalat
1ωρ.
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1ωρ.
Ungarisches Letscho
50 λεπτ.
Cremespinat
30 λεπτ.
Liptauer
15 λεπτ.