![Letscho Letscho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25049fc4-c339-48e7-ac34-06281166a7b1/Derivates/ffae6d98-c2e1-46df-a6ac-05ee1d15d8ac.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Paprikaschoten, rote, grüne und gelbe, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 426 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Gelber Fisolensalat
40 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Liptauer
15 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 min
Krautsuppe
55 Min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Krautfleckerl
40 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min