Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 752 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 537 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Fiakergulasch
2h 15min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Letscho
40 Min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min
Krautsuppe
55 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min