Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 550 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 20 g Weißweinessig
- 8 g Tomatenmark
- 20 g Zucker
- 10 g Crema di Balsamico
- ½ TL Meersalz
- ½ TL Ras el Hanout, selbstgemacht (siehe Tipp) oder gekauft (optioneel)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 700 g Zucchini, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g gemischtes Gemüse (z.B. Brokkoli, Paprika, Zucchini, Champignons), in mundgerechten Stücken
- 50 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1159 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1412 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osternest aus Germteig
2h
Champignonsauce
30 min
Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
72u. 45min
Einfache Gemüsesuppe
40 min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 Std.
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Zucchini Minz Suppe
30 min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35 min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min