Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebeln, geschält, halbiert
-
100
g Forellenfilet, geräuchert, in Stücken
of 100 g Saiblingsfilet, geräuchert - 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 TL Kren, frisch oder aus dem Glas (nach Geschmack) (optioneel)
- Schnittlauch, frisch, geschnitten, zum Verfeinern (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 702 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsetatar rot-grün
15 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 Min
Marilleneis
15 Min
Apfelpunsch-Sirup
45 Min
Marmormuffins aus dem Varoma
50 Min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1 Std. 10 Min
Eisalat mit Räucherforelle
20 Min
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 dk
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Feta-Melanzani-Aufstrich
30 Min