Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Serviettenknödel
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 270 g Semmelwürfel
- 200 g Milch
- 3 Eier
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
Schwammerlgulasch
- 2 rote Paprika (ca. 330 g), in Stücken
- 350 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 EL Weizenmehl
- 100 g Sauerrahm, etwas mehr zum Garnieren
- 450 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 Prise Kümmel, gemahlen
- 70 g Olivenöl
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g frische Eierschwammerl
- 150 g Kräuterseitlinge
- 150 g braune Champignons
- 2 EL Rapsöl
- frische Petersilienblätter, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2155 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Krautfleckerl
40min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1h
Semmelknödel
50min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Faschierte Laibchen
35 Min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Wurstknödel
1h 20 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Rehragout
1h 15 min