Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 520 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g speckige Erdäpfel, geschält, in Scheiben (3 mm)
- 120 g rote Zwiebeln, geviertelt
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 15 g Estragonsenf
- 50 g Sonnenblumenöl
- 30 g Weißweinessig
- 1 TL Zucker
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 EL frischer Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 637 mg
Alternatieve recepten
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Erdäpfelsalat
1h
Semmelknödel
50min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40min
Käferbohnensalat
35min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Faschierte Laibchen
35min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Liptauer
15min
Rindsrouladen
1h 30min