Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1000
g Hühnerunterkeulen, ohne Haut
of 800 g Hendlbrustfilets, ohne Haut - Salz zum Würzen der Hendlhaxerl
- 1 EL Butterschmalz
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 125 g Weißwein
- 300 g Wasser
- 10 g Tomatenmark
-
1 - 1 ½
Hühnersuppenwürfel (für je 0,5 l)
of 1 - 1 ½ TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 120 g Schlagobers
- 50 g Sauerrahm
- 1 EL Weizenmehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2956 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 304 mg
Alternatieve recepten
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min
Boef Stroganoff
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2sa 45 dk
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Faschierte Laibchen
35min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Eiernockerl
30min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1sa 10 dk
Schinkenfleckerl überbacken
1sa 10 dk
Wurstknödel
1 Std. 20 Min