Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1000
g Hühnerunterkeulen, ohne Haut
of 800 g Hendlbrustfilets, ohne Haut - Salz zum Würzen der Hendlhaxerl
- 1 EL Butterschmalz
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 125 g Weißwein
- 300 g Wasser
- 10 g Tomatenmark
-
1 - 1 ½
Hühnersuppenwürfel (für je 0,5 l)
of 1 - 1 ½ TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 120 g Schlagobers
- 50 g Sauerrahm
- 1 EL Weizenmehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2956 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 304 mg
Alternatieve recepten
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 godz. 25 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Faschierte Laibchen
35 Min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10min
Wurstknödel
1h 20min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Rindsrouladen
1 godz. 30 min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min