Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
- 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
-
200
g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
of 200 g Beeren, gemischt, TK, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 232 mg
Alternatieve recepten
Orangen-Schokomousse
8h 15min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 λεπτ.
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45 min.
Marillenmarmelade
35 λεπτ.
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Walnusssoufflé
1h 15min
Marillenknödel "die Besten"
1hod.