Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
-
600
g Beeren, gemischt, frisch
of 600 g Beeren, gemischt, TK - 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 232 mg
Alternatieve recepten
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Panna Cotta
3h 40min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5óra 15p
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Topfenstrudel
2h 10min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Gratinierte Kirschen
30 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3 Std. 45 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min