![Frittatenrouladen Frittatenrouladen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3421C781-ADA3-464B-A85F-B111450FFF5A/Derivates/88ED35E8-9A70-4766-B9A8-C66FD84768E5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palatschinkenteig
- 90 g Milch
- 50 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Prisen Salz
Fülle für Frittatenrouladen
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 100 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 Ei (Größe M)
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
Frittatenzubereitung
- 1 - 2 EL Sonnenblumenöl, zum Backen
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 998 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 575 mg
Alternatieve recepten
Butternockerl
40min
Grammelknödel
1h 30min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 Std. 40 Min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35min
Eierschöberl
1h
Serviettenknödel
1 godz. 10 min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Faschierte Laibchen
35min
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45min
Gebackene Speckknödel
50min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Nockerl / Spätzle
20min