Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Nüsse, ganz, gemischt
- 100 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 ½ EL Kakao
- 250 g Schlagobers
- 5 Eier
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- etwas Butter zum Einfetten
-
250
g Weißwein
of 250 g Most - 150 g Wasser
- 90 g Rum
- 1 Zimtstange
- 1 TL Zitronenschale, gerieben und Zitronenschalenzesten zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2330 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hasenöhrl
1 Std.
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1h 50min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4 Std. 20 Min
Ehenbichler Festtagskuchen (Nussschnitten)
4 Std. 30 Min
Grammelstrudel
1h 45min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50 Min
Polsterzipfl
2h 10min
Somloer Nockerl
9h
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Apfelschlangerl
2h
Topfenstrudel
2h 10min