![Weiße Pariser Spitzen Weiße Pariser Spitzen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/272096.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creme
- 1 Vanilleschote
- 250 g Schlagobers
- 10 g Orangenlikör
- 250 g weiße Kuvertüre, in Stücken
Teigboden
- 80 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 25 g Feinkristallzucker
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 1 Eidotter
Fertigstellung
- 300 g Wasser
- 400 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 10 - 20 g Kokosfett, gehärtet (z. B. Ceres) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokosbusserl
1h 20min
Himbeertörtchen
2h 30min
Brabanter Knöpfe
1h 30min
Linzerkipferl
1h 50min
Mokka-Nuss-Stangerl
2h 25 min
Spitzbuben mit Eierlikör
10h 40min
Haselnussbusserl
9h 30min
Ischler Törtchen
2 godz. 50 min
Linzer Augen
2h 10min
Kardinalschnitten
3h
Malakofftorte
10h 20 min
Eva's Sachertorte
1h 40min