Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 Karfiol (ca. 500-600 g), Blätter und Stielansatz entfernt
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 80 g Butter, in Stücken
- 120 g Semmelbrösel
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 802 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Risi-Bisi
30min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Gemüsekraftsuppe
3 Std. 45 Min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min
Cremespinat
30min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min