Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère Käse, in Stücken
- 25 g Öl
- 500 g Zwiebeln, geachtelt
- 2 TL Mehl (10 g)
- 200 g Weißwein
- 700 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ Baguette, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Zwiebelsuppe
1 Std.
Französische Zwiebelsuppe
5h 30min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40 min
Almkäsesuppe
25 min
Knoblauchsuppe
30 min
Zwiebelsuppe
45 min
Zwiebelsuppe
40 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min