Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère Käse, in Stücken
- 25 g Öl
- 500 g Zwiebeln, geachtelt
- 2 TL Mehl (10 g)
- 200 g Weißwein
- 700 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ Baguette, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min
Krautsuppe mit Speck
40 Min
Paprika-Hollandaise
15 Min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Zwiebelsuppe
1 Std.
Zwiebelsuppe
40 Min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Camembert-Soufflé
45 Min
Französische Zwiebelsuppe
5sa 30 dk
Tomaten-Bohnen-Suppe
25min
Knoblauchsuppe
30min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min