Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Emmentaler, in Stücken
Fleischbrühe
- 500 g Rinderknochen, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Thymian, Rosmarin, Lorbeer)
- 1550 g Wasser
- ½ TL Pfeffer
- 2 Nelken
Zwiebelsuppe
- 50 g Butter, in Stücken
-
500
g Zwiebeln, in Ringen (1 cm)
of 500 g rote Zwiebeln, in Ringen (1 cm) - 2 TL Salz
- 6 - 12 Scheiben Baguette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1896 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Zwiebelsuppe
1 godz.
Zwiebelsuppe
50min
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45 Min
Blumenkohlcremesuppe mit glasierten Blumenkohlröschen
45 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10 min.
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Knoblauchsuppe
30 Min
Indianer mit Schlagobers
2h 15min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min