Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Gruyère Käse, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 20 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 ½ TL brauner Zucker
- 50 g Weißweinessig
- 25 g Mehl
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
EL Thymianblättchen, frisch
of ½ EL Thymian, getrocknet - 12 Scheiben Baguette, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 981 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 292 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 min
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8h
Tomatencremesuppe (XXL)
40 min.
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Eingelegte Gurkenscheiben
2 Std.
Überbackener Chicorée mit Petersil-Erdäpfel und Rohkostsalat
1h
Winterliche Gemüsesuppe mit Maroni und Debreziner (XXL)
1u. 20min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Germknödel mit Vanillesauce
1h 10min
Zwiebelsuppe
50min
Quark-Klößchen mit süßen Bröseln
30 min