Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Rapsöl
- 100 g Speckwürfel
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Kümmel, ganz
- 350 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 10 g Weißweinessig
- 650 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 40 g Schlagobers
- 60 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 858 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Gurkencremesuppe
25min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 min
Kohlrabisuppe
45 min
Zwiebelsuppe
40 min
Kohlrabisuppe
35 min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min