Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
Semmelnocken:
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Wasser
- 100 g Mehl
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 30 g Speisestärke
Steinpilzragout:
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 500 g Steinpilze, frisch (ersatzweise Kräutersaitlinge oder Champignons), blättrig geschnitten
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 100 g Schmand
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2275 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rehragout
1u. 15min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1u. 15min
Pilzsauce
35 min
Grammelknödel
1h 30min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1u.
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Bärlauchstrudel
1h 30min
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1 godz. 50 min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1u.
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1u.
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1u.