![Steinpilzragout mit Semmelnocken Steinpilzragout mit Semmelnocken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF87CD2D-4695-4348-A55D-4345008881EC/Derivates/B9116018-AFD9-441F-B30E-C1992CECF95C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
Semmelnocken:
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Wasser
- 100 g Mehl
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 30 g Speisestärke
Steinpilzragout:
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 500 g Steinpilze, frisch (ersatzweise Kräutersaitlinge oder Champignons), blättrig geschnitten
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 100 g Schmand
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2275 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayrischer Kartoffelsalat
10 Min
Bärlauchstrudel
1 Std. 30 Min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50 min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 Std.
Pilzsauce
35 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 Min
Pilz-Sahne-Sauce
30 Min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 Min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1 Std. 30 Min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min