Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Senfdressing
- 15 g Zitronensaft
- 15 g Weißweinessig
- 100 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Estragonsenf
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Hendlsalat
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr für das Hendlfilet
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 400 g Blattsalat, gemischt
- 4 EL Kürbiskerne
- 2 Stängel Dille, frisch, gehackt
- 2 EL Kürbiskernöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2010 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 946 mg
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40 min
Steirischer Rindfleischsalat
1 godz.
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 min
Faschierte Laibchen
35min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 godz.
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Erdäpfelsalat
55min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.
Rindsrouladen
1h 30min