![Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/830A475B-CE35-4905-84AF-4690044799BE/Derivates/39ED91CF-AB6C-4DC4-A8CB-6B3628998767.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
-
250
g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
of 250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 150 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ Bund Dille, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1801 mg
Alternatieve recepten
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Gefüllte Calamari vom Grill
50 мин.
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1h
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 мин.