Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 484 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Crostini "Tricolore"
35 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 Std. 10 Min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 dk
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
Lachsbratwurst
3u. 15min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 Std. 30 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 Std. 35 Min
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3h 20min
Steinpilzragout mit Semmelnocken
1 Std.