Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g natives Olivenöl extra
- 40 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zucker
- 2 TL Apfelessig
- 2 TL Dijonsenf
- 200 g reife Paradeiser, in Stücken
- 200 g Naturjoghurt
- ½ Bund frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 400 - 500 g Nudeln, gekocht (z.B. Penne, Spiralnudeln oder Hörnchen)
- 50 g schwarze Oliven, entkernt, halbiert
- 150 g Cocktailtomaten, halbiert
- 60 g Pinienkerne
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 505 mg
Alternatieve recepten
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min
Tomaten-Nudel-Salat
1h 30min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Griechischer Bauernsalat
20min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3u.
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40min
Bunter Tortellinisalat
35min
Nudel-Rucola-Salat
50min
Schneller Caesar Salat
10 min
Frühlingsquark zum Brot
10 min
Zucchini-Tsatsiki mit Minze
20min
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40min