Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Zwiebel-Flammkuchen
1 Std.
Thunfischcreme
5 Min
Avocado-Zitronen-Sauce
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Kartoffel-Spargel-Salat mit Dill-Joghurt-Dressing
40 Min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1 Std.
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 Min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35 Min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 Min
Zitronen-Basilikum-Hähnchen-Pasta
35 Min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30 Min