Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45min
Reibekuchen mit Lachs
1 Std.
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min
One Pot Mac and Cheese
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35 Min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40min
Thunfischcreme
5 Min