Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
TM6 TM5

Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran

3.7 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Schalotten
  • 25 g natives Olivenöl
  • 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
    of 130 g Pancetta, in Würfeln (5 mm)
  • 400 g Spargel, geschält, in Stücken (2 cm), Spargelspitzen zur Seite stellen
  • 1 ½ TL Salz
  • 800 g Wasser
  • 400 g Farfalle (Kochzeit 12 Minuten)
  • 1 Dose Safran, gemahlen (0,1 g)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2332 kJ / 557 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
73 g
Vetten
18 g
Vezels
6.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten